Νέα ταινία Batman

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Ben Affleck ανέλαβε να επαναφέρει στο προσκήνιο τις περιπέτειες του μασκοφόρου ήρωα, παρα τις κακές κριτικές που απέσπασε το Batman vs Superman: Dawn of Justice.

Batman-vs-Superman-Ben-Affleck-Costume

Ben Affleck as Batman at Batman vs Superman

Ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει αλλά και θα σκηνοθετήσει τη δικιά του ταινία Batman όπως επιβεβαίωσε σε επίσημη ανακοίνωση ο πρόεδρος και CEO της Warner Bros. Ο Affleck πρωταγωνιστεί τώρα ως Batman στο Batman vs Superman: Dawn of Justice. Γενικά, ο ίδιος επιδοκιμάστηκε από κοινό και κριτικούς για την ερμηνεία του, παρόλο που το εγχείρημα του Zack Snyder εκτός από κακές κριτικές δεν απέφερε ούτε τα αναμενόμενα κέρδη σύμφωνα με το παγκόσμιο box office.

Παρόλαυτα, στο συνέδριο CinemaCon του Las Vegas, ο CEO της Warner Bros., Kevin Tsujihara επισήμανε πως το Batman vs Superman έθεσε τα απαραίτητα θεμέλια για την επερχόμενη ταινία Batman και δήλωσε τον ενθουσιασμό του για την συνεργασία του με τον ταλαντούχο ηθοποιό.

Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούσαν φήμες ότι ο Affleck, ο οποίος πρόσφατα βραβεύτηκε με Όσκαρ για τη δουλειά του ως σκηνοθέτης για την ταινία Argo, θα αναλάμβανε τον καινούριο Batman. Τον περασμένο μήνα ο μάνατζερ του ηθοποιού και σκηνοθέτη, Patrick Whitesell ανακοίνωσε στο Hollywood Reporter ότι ο πελάτης του έχει ήδη στο συρτάρι του το σενάριο για τη δική του ταινία Batman.

Ακόμα έχει προγραμματιστεί ο Affleck να συμμετάσχει στις δυο επικείμενες ταινίες Justice League στον ρόλο του σκοτεινού ιππότη μαζί με τον Henry Cavill ως Superman και την Gal Gadot ως Wonder Woman με σκοπό να προστατέψουν τη γη που απειλείται για μια ακόμη φορά,  αν και το συγκεκριμένο franchise έχει επισκιαστεί κάπως από τις κακές κριτικές που “βομβάρδισαν” το Batman vs Superman.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter το σόλο εγχείρημα του Ben Affleck  θα μπορούσε να βγει στην μεγάλη οθόνη είτε 5 Οκτωβρίου του 2018 είτε 1 Νοεμβρίου του 2019, δύο ημερομηνίες που έχουν οριστεί από την Warner Bros για πρεμιέρα comic book ταινιών.

Σχόλια