Γιατί πάντα υπάρχει τρόπος να σου στείλει!

Μετά από απειλή της αρχισυνταξίας ότι αν συνεχίσω να γράφω κωδικοποιημένες μπούρδες με αναγνωστική δύναμη τους 12 φίλους μου και τον έναν παρανοϊκό θαυμαστή μου (που θα με διάβαζε ακόμη κι αν ανέβαζα την λίστα του σούπερ μάρκετ) αποφάσισα να επιστρέψω στα ελαφρώς πιο εύπεπτα και catchy άρθρα μου (η εναλλακτική ήταν κατά λέξη: θα σε στείλουμε να κάνεις την  “Κάρι Μπράντσο” στο pillowfights). Επιστρέφω λοιπόν δυναμικά, και έχοντας μάθει να επεξεργάζομαι εικόνες, με ένα άρθρο-σταθμό στην ιστορία των παρατημένων. Από το ράφι μου στο ράφι σας, με υπέρμετρη αγάπη.

Είναι ευρέως γνωστή η φάρα των ανθρώπων που εξαφανίζονται από την ζωή σου μια ωραία πρωία χωρίς εξηγήσεις. Είναι επίσης γνωστή η φάρα των ανθρώπων που παραμένει αναμμένη να περιμένει (παιχνίδια με τις λέξεις και μακριά από μας ο Αλέξης) πάνω από ένα κινητό προσπαθώντας να καταλάβει τι πήγε στραβά. The latter one στην συνέχεια έρχεται αντιμέτωπη με το αν πρέπει να στείλει, τι πρέπει να στείλει και πώς θα μπορέσει, σε περίπτωση που στείλει, να περισώσει οποιοδήποτε ίχνος αξιοπρέπειας της έχει απομείνει. Εγώ, σαν ένας άλλος Ερωτιδέας στην χώρα του ευκαιριακού ξεκαυλώματος, πάντοτε στο πλευρό των πληγωμένων ψυχών, σου προτείνω τα 5 μηνύματα που θα προσπαθήσουν να κρατήσουν το προφίλ σου προς αντικείμενο του πόθου σου αξιοπρεπές, αστείο και εν δυνάμει γοητευτικό. Γιατί θέλει στυλ και χιούμορ η αγαμία (παραλλαγή λαοφιλούς στίχου του Κάλβου, λειτουργική για το δικό μας συγκείμενο). Σε καλή μεριά.

1.Ο Αστειάτορας

1

2. Ο Δολοπλόκος

2

3. Ο Εκβιαστής Συναισθημάτων

3

4. Ο Θρασύς 

4

5. Ο Χαλαρουίτα 

5

Μην βιαστείς να κρίνεις αγαπητέ αναγνώστη, για να μην κριθείς. Τα μηνύματα είναι δοκιμασμένα ένα προς ένα και τα αποτελέσματα κατά καιρούς ελπιδοφόρα. Και στην τελική η εναλλακτική σου ποια θα ήταν; “Τι γίνεται; χαθήκαμε”; Κλισαδούρα του κερατά (όχι, το επίσης λαοφιλές επίθετο δεν αναφέρεται σε εσένα που περιμένεις ακόμα μήνυμα).

Δοκίμασε, μοιράσου, στείλε μας πίσω τα αποτελέσματα και κέρδισε μια κασέτα με απαγγελίες ποιημάτων από την ηδυπαθή, όλο γρέζι φωνή μου. Επίσης στείλε ίνμποξ το δικό σου πρωτότυπο μήνυμα που “τον/την έφερε πίσω” και μπες στον μεγάλο διαγωνισμό για ένα ερωτικό τριήμερο μαζί μου σε προορισμό της επιλογής σου.*

*τα έξοδα διαμονής και διατροφής καλύπτονται εξ ολοκλήρου από τον νικητή του διαγωνισμού. Θα τηρηθεί σειρά φωτογένειας.

Σχόλια