Δε θα σας αφήναμε χωρίς προτάσεις για το αγαπημένο
( ή όχι; ) σαββατοκύριακο του Αγίου Βαλεντίνου!

Πλησιάζει για άλλη μία φορά αυτή η διαβολική ημερομηνία. Αυτή η σατανική ημέρα. Στοίχημα πως το Σαββατοκύριακο θα έχει να κάνει μόνο με τον Άγιο Βαλεντίνο. Ή μήπως όχι; Με το χέρι στην καρδιά ανακοινώνω πως είμαι ΑΝΤΙ-Βαλεντινικιά. Το ίδιο κι ο Estorial, γι΄αυτό είμαστε άλλωστε κι η επίλεκτη ομάδα που θα φέρει εις πέρας αυτή τη δύσκολη αποστολή! Προτάσεις για ένα σαββατοκύριακο του Αγίου Βαλεντίνου, λοιπόν, χωρίς τον Άγιο Βαλεντίνο!

Κι εσύ φίλε αναγνώστη, που είσαι λίγο σαν την καλαμιά στον κάμπο, αλλά κι όλα τα άλλα ζευγάρια εκεί έξω, που θυμούνται πως είναι ερωτευμένα κι όλες τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου, σας έχουμε τις τέλειες προτάσεις για να αράξετε ή να χουχουλιάσετε σπίτι και να αποφύγετε όλο αυτό το ”love is in the air”.

PornHub

Ένα ποιοτικό χαλαρό σαββατοκύριακο μέσα στο σπίτι μπορεί να γίνει με τη βοήθεια του PornHub. Τώρα που είναι η γιορτή των ερωτευμένων, το PornHub σαν κάνει δώρο για όλη την ημέρα του Βαλεντίνου, δωρεάν το account σας σε Premium. Μπορείτε έτσι να απολαύσετε την ποιότητα HD, να μην έχετε διαφημίσεις και καθυστερήσεις σε ό,τι απολαμβάνετε. Έχεις πρόσβαση επίσης σε πολυτελές αποκλειστικό υλικό. Να τα λέμε κι αυτά, μιας και το άρθρο είναι αφιερωμένο στους single.

Μαγειρέψτε

Δεν υπάρχει πιο χαλαρωτική και δημιουργική ασχολία απ’ τη μαγειρική. Δοκίμασε επιτέλους εκείνη τη συνταγή που είχες δει και σου άρεσε αλλά ποτέ δε βρήκες το χρόνο. Εμείς που είμαστε προνοητικοί σου έχουμε πλήρες γεύμα αλλά και λαχταριστά γλυκά να γλείφεις τα δάχτυλα σου! YUMMY!

couple-cooking-together

Netflix and chill

3 λέξεις, τόσα πολλά νοήματα, τόσες πολλές σειρές και ταινίες. Δεν υπάρχει πιο τέλεια συντροφιά, με το φαγάκι που μόλις μαγείρεψες ή παρήγγειλες με τα χεράκια σου, απ’ το αγαπημένο σου πρόγραμμα. Εγώ έχω να προτείνω τη σειρά ”Gotham”, σκοτεινή και μυστηριώδης, μας δείχνει από πού ξεκίνησε ο Batman. 2 κύκλοι από 22 επεισόδια βγαίνουν με λίγο κάψιμο σε δύο Σαββατοκύριακα. Σας φτιάξαμε πάλι!

Gotham-TV-Show

Jungle Speed

Ίσως όχι ένα τόσο χαλαρό παιχνίδι, αλλά με την παρέα σου θα περάσεις σίγουρα ένα διασκεδαστικό απόγευμα. Και αν δεν σπάσετε κάποια τηλεόραση ή κάποιο έπιπλο μέσα στο σπίτι, τότε σίγουρα θα σπάσετε τα δάχτυλά σας! Όχι, μην τρελαίνεστε, υπερβάλλω. Ή και όχι;

Το Jungle Speed είναι ένα παιχνίδι για 2 έως 10 παίκτες (ή και ακόμη περισσότερους!) ηλικίας 7 και άνω. Σκοπός σας είναι να είστε ο πρώτος παίκτης που θα ξεφορτωθεί όλες του τις κάρτες. Ένα τοτέμ τοποθετείται στο κέντρο, σε ίση απόσταση από όλους τους παίκτες, ώστε να μπορούν να το φτάνουν. Οι κάρτες μοιράζονται, κλειστές, σε ίσο αριθμό, όσο γίνεται. Ο κάθε παίκτης στη σειρά, ξεκινώντας από αυτόν που μοιράζει, ανοίγει την πρώτη κάρτα της Στοίβας του και την τοποθετεί ανοιχτή στα Σκάρτα του. Οι κάρτες πρέπει να ανοίγουν από τη μεριά των υπόλοιπων παικτών. Το παιχνίδι συνεχίζεται δεξιόστροφα. Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιούν μόνο το ένα χέρι για να ανοίγουν τις κάρτες. Το άλλο χέρι δεν χρησιμοποιείται ποτέ, αν και μπορεί να βρίσκεται δίπλα στη Στοίβα. Όταν ένας παίκτης ανοίξει την τελευταία του κάρτα, οι υπόλοιποι συνεχίζουν κανονικά. Ο παίκτης δεν μπορεί να κερδίσει μέχρι να ξεφορτωθεί όλα τα Σκάρτα του. Μόλις γίνει αυτό, είναι νικητής!

8560018_orig

Γυμναστείτε

 

Το χρωστάς στον εαυτό σου μετά από μία ζόρικη εβδομάδα να μείνεις μέχρι αργά στο κρεβάτι το Σάββατο, αλλά όταν σηκωθείς βάλε ένα βιντεάκι στο youtube και τεντώσου. Εναλλακτικά βάλε την αγαπημένη σου playlist και χόρεψε μέχρι τελικής πτώσεως, σαν να μην παρακολουθεί κανείς. Να δεις πόσο πιο τέλεια θα νιώσεις μετά. Για τους πιο ριψοκίνδυνους κι ειδικά για τα ζευγάρια, σας προκαλώ να κάνετε αυτό:

 

Παίξε

Πάρε τον/ την καλό/ ή σου και παίξτε το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ. Οnce you start, you never stop.

O Αλαντίν: Οι νέες περιπέτειες

Και αν θες κάτι σε σινεμά, τότε τι καλύτερο από μία γαλλική κωμωδία;

Σε σκηνοθεσία του Άρθουρ Μπενζακέν και σενάριο του Νταϊβ Κοέν. Το μαγικό παραμύθι του Αλαντίν και του μαγικού λυχναριού μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη σε μια ξεκαρδιστική υπερπαραγωγή από τη Γαλλία. Οι νέες περιπέτειες του Αλαντίν μας μεταφέρουν στον εξωτικό κόσμο της Βαγδάτης με πολλές ξεκαρδιστικές αναφορές στο σήμερα, την τεχνολογία και τη σύγχρονη κουλτούρα.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Γάλλος κωμικός ηθοποιός Kev Adams (Les Profs). Την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Sam και ο καλύτερος του φίλος Khalid μεταμφιέζονται σε Άγιους Βασίληδες για να κλέψουν ό,τι μπορούν από ένα εμπορικό κέντρο. Ο Sam όμως πέφτει πάνω σε κάτι παιδιά που δεν τον αφήνουν ήσυχο και αναγκάζεται να τους πει την ιστορία του Aladin, τουλάχιστον τη δική του εκδοχή. Μπαίνοντας στο πετσί του ρόλου, ο Sam ξεκινάει ένα ταξίδι από τη Βαγδάτη, όπου ο λαός υποφέρει από την τυραννία του φοβερού Vizir. Θα μπορέσει ο νεαρός κλέφτης Aladin, με τη βοήθεια του τζίνι, να χαλάσει τα διαβολικά σχέδια του Vizir, να σώσει τον Khalid και να κερδίσει την καρδιά της πριγκίπισσας Shallia; Η απάντηση είναι φυσικά ναι. Αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο!

ALADIN_Poster_webuse-Greece

Kάνε beauté

To δικαιούσαι και με το παραπάνω. Κι εσύ άντρα αναγνώστη. Γιατί; Εσύ δεν είσαι άνθρωπος; Δε χρειάζεσαι χαλάρωση κι ενυδάτωση; Φυσικά και χρειάζεσαι. Απενοχοποίησε το. Γι΄αυτό κορίτσια περιποιηθείτε τ’ αγόρια σας, κάντε τους μασαζάκι και βάλτε τους μια ενυδατική κρέμα. ΟΧΙ αποτρίχωση.

beauty

Ό,τι κι αν κάνετε να περάσετε τέλεια αυτό το σαββατοκύριακο με αγαπημένους σας ανθρώπους! Μη νιώσετε τύψεις ούτε για μια στιγμή αν μείνετε στο κρεβάτι και δεν κάνετε τίποτα άλλο. Ανάψτε κεριά, πιείτε ζεστό καφέ και διαβάστε frapress.gr, παρέα με την αγαπημένη σας μουσική.

Καλό Σαββατοκύριακο!

Σχόλια