Δεν έχεις αποφασίσει ακόμη που θα περάσεις το πρώτο ξημέρωμα του χρόνου; Θες να μπει με τον ιδανικό τρόπο το νέο έτος, ζώντας μια παραμονή, που θα θυμάσαι για χρόνια, αλλά δεν είσαι ακόμη σίγουρος που πρόκειται τελικά να βρεθείς μετά τα μεσάνυχτα; Σταμάτα να πονοκεφαλιάζεις, φόρα τα καλά σου και ετοιμάσου για το κορυφαίο new year’s eve πάρτυ.

Το Ρομάντσο τα έχει φροντίσει όλα για εσένα και υποδέχεται το 2016 με ένα επικό, old skool walk off στις πασαρέλες και ένα πάρτι εμπνευσμένο από την cult classic ταινία των 00s, Zoolander! Η ταινία, που απ’το 2001 κάνει άτομα όλων των ηλικιών να ξεκαρδίζονται απ’ τα γέλια, αλλά και έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα δικό της ξεχωριστό στυλ, αποκτά sequel τον ερχόμενο Φεβρουάριο και το Ρομάντσο αποφάσισε με τον καλύτερο τρόπο να την τιμήσει και να μας βάλει ξανά στην διαδικασία να την δούμε ολόκληρη μετά από χρόνια, ή έστω να βάλουμε στο repeat μία απ’ τις πιο επικές σκηνές, που είχε την ευκαιρία να δει το συγκεκριμένο είδος κινηματογράφου.

Open bar στην ελκυστική τιμή των 25 ευρώ, νέον φώτα, 2 ειδικά διαμορφωμένα stages με Βουνό, Constantine Kalfakakos, Miss Linenwood, Katerina Karali [Zoolander Stage], Paul Bennett, Sepho, George Dimitrakopoulos, Cue Ed [Hansel Stage] στις μουσικές επιλογές, φωτογραφικά φλας, δυνατό ηχοσύστημα και εντυπωσιακά εφέ να πλαισιώνουν και να διαμορφώνουν με τον πιο ιδανικό τρόπο την γιορτινή ατμόσφαιρα της βραδιάς.

Με την έλευση του νέου έτους, καλούμαστε να απαντήσουμε σε μεγάλα ερωτήματα της ζωής όπως αυτό: “Have you ever wondered if there is more to life other than being really, really, ridiculously good looking?” και να συναγωνιστούμε για το καλύτερο Blue Steel, Magnum ή Ferrari.

Προφανώς στενές καμπάνες και headbands δεν είναι απαραίτητα, αλλά κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενα, όπως θα γνωρίζουν όλοι οι λάτρεις της ταινίας.

Εμείς θα βρισκόμαστε εκεί, καθώς από την πρώτη στιγμή, που ανακοινώθηκε το συγκεκριμένο πάρτι δεν υπήρχε καν δεύτερη επιλογή στο μυαλό μας για την παραμονή της πρωτοχρονιάς. Θα χαρούμε να σας δούμε λίγο μετά τα μεσάνυχτα και να υποδεχτούμε όλοι μαζί το νέο έτος.

Έως τότε keep stylish and carry on!

 

Σχόλια