Καλησπέρα σας φίλοι μου. Ο λαός το ζητούσε και προφανώς δεν μπορείς να τον φιμώσεις. Επιτέλους. Το πρώτο άρθρο με τις ερωτήσεις σας και τις απαντήσεις μου έφτασε. Γρήγορα και αποτελεσματικά σας μοιράζω την γνώση, που με μανία ζητάτε. Πάμε λοιπόν γρήγορα να τις δούμε.

Mε γουστάρουν πολλές γκόμενες με μεγάλα στήθη. Τι να κάνω;
Γιώργος
Τι είναι αυτό το ”στήθη” που γράφεις Γιώργο. Αλήθεια δεν ξέρω τι είναι. Είναι κάποιος μεζές που τρώμε μαζί το ουζάκι μας?

Ο Ντάρυλ πηδ@ει με κάλτσα;
Μάριος
Και όχι μόνο φίλε Μάριε. Είμαι σίγουρος πως το κάνει και σε συνδασμό με αντισεξουαλικό πέδιλο, καφέ χρώματος. Θα τα κατάφερνε ακόμα και αν τελείωνε στα 2 λεπτά και το κοράσιο διπλά του ξενέρωνε. ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΑΡΥΛ.

Να ζει κανείς ή να μην ζει;
Φιορεντίνα
Χμμμ. Εσύ πρέπει να είσαι πολύ μοιραία γυναίκα. Μπορώ να το διακρίνω πίσω από την ερώτηση που έκανες. Είσαι κάτοχος 250 πτυχίων και προσπαθείς πλέον να καθιερωθείς επαγγελματικά. Παράλληλα με όλα αυτά, ψάχνεις τον άντρα της ζωής σου και όταν βλέπεις ζευγάρια στον δρόμο κάνεις με νόημα <<ααααααωωωωωωω>>. Επιστρέφοντας στα της ερώτησης σου Φιορεντίνα μου, μπορώ να σου πω με σιγουριά να ζεις. Όποιος έχει δοκιμάσει το να μην ζει, δεν νομίζω πως του άρεσε ιδιαιτέρως

Δεύτερος κύκλος true detective ή αγ@μία για 3 χρόνια;
Γιώργος

Αγ@μία για 5 χρόνια.

Αυστραλοπίθηκε, καις καρδιέςςς
Ευαγγελία

Αυτό δεν είναι ερώτηση. Απλά το βάζω για να σας το δείξω πως παίζω μπαλίτσα τα μωράκια.

Αγαπητέ Αυστραλοπίθηκε. Εγώ και η φίλη μου θέλουμε να βρούμε τα σωστά αγόρια. Που να ψάχνουμε;;
Αναστασία

Θα σου έλεγα στο κομοδίνο, δίπλα στο κουτί με τα Νουαζέτα αλλά έχεi χάρη. Η σωστή ερώτηση δεν είναι που αλλά πως. Αγόρια υπάρχουν παντού πλέον, όπως και κορίτσια. Το σημαντικό είναι η διάθεση να κάνεις μία νέα γνωριμία. Με λίγα λόγια, μην είσαι τόσο μοιραία όταν σου μιλούν γκομενάκια και γίνε πιο φιλική. Στην ανάγκη πέτα και λίγο μπουτάκι.

Τελικά ξέρουμε αν ο Σιρίλο ”δαγκωσε” την Μαρία-Χοακίνα;;;
Ορέστης
Μήπως δεν την δάγκωσε; Μπορεί να την φάσωσε εν τέλει. Στοίχημα πως δεν είχες σκεφτεί αυτή την θεωρία. Πάντως μεταξύ μας και εγώ θα την φάσωνα. Στο χαλαρό. Ξεκούραστα.

 

SOS Βοηθεια
Χρειάζομαι τη συμβουλή σου για κάτι τρομερά σημαντικό, μιας που έχεις και την πείρα:
Εδώ και λίγο καιρό υποψιάζομαι πως η γυναίκα μου με απατά. Βλέπω όλα τα κλασικά σημάδια:
Χτυπάει το τηλέφωνο και όταν το σηκώνω εγώ το κλείνουν. Άρχισε να βγαίνει συχνά έξω με τα κορίτσια και όταν τη ρωτήσω με ποια κορίτσια, μου απαντά: “Kάτι φίλες από τη δουλειά, δεν τις ξέρεις”.
Όταν επιστρέφει έχω πάντα το νου μου για να δω αν έρχεται με ταξί ή με κάποιον άλλο αλλά πάντα κατεβαίνει στην προηγούμενη γωνία και έρχεται με τα πόδια. Μια φορά έπιασα το κινητό της για να δω τι ώρα είναι και μου το άρπαξε αμέσως από τα χέρια φωνάζοντας πως δεν είναι σωστό να ψαχουλεύω τα πράγματα των άλλων.
Μέχρι τώρα δεν της μίλησα ποτέ ανοιχτά γι’ αυτές μου τις υποψίες.
Ίσως βαθιά μέσα μου δεν θέλω να μάθω την αλήθεια. Χθες όμως, ξαναβγήκε με τις φίλες της και δεν κρατήθηκα. Αποφάσισα να την ελέγξω. Λίγο πριν την ώρα που μου είχε πει πως θα επέστρεφε, βγήκα στο δρόμο και πήγα και κρύφτηκα πίσω από το αυτοκίνητό μου για να δω αν θα γύρναγε με ταξί ή αν θα την έφερνε κάποιος άλλος. Εκεί λοιπόν που καθόμουν σκυφτός και περίμενα, παρατήρησα πως έχει πιάσει σκουριά μέσα στο θόλο της πίσω δεξιάς ρόδας μου. Γι’ αυτό λοιπόν θέλω τη συμβουλή σου: να το πάω σε φαναρτζή ή να το φτιάξω μόνος μου;
Χρήστος
Χρήστο καλησπέρα. Χμμμ κοίτα. Κρίμα είναι τώρα να μπεις σε διαδικασίες να φτιάξεις την ρόδα τώρα μόνος. Τσάμπα ώρα θα σπαταλήσεις και μπορεί στο τέλος να μην πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πήγαινε το σε ένα φαναρτζή να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο.
Τώρα που σου απάντησα και σε φώτισα με την γνώση, μπορώ να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες για την γυναίκα σου Χρήστο; Αναλογίες, ύψος κτλπ.

Φίλε μου καλέ μου φίλε Αυστραλοτέτοιε μου, θέλω να μου λύσεις μια απορία. Γιατί του διαόλου η μάνα δε δοκιμάζει να μείνει πιο κοντά;
Δημήτρης
Μπράβο. Φοβερή η ερώτηση σου. Τρομερός συμβολισμός. Ε κοιτά, λογικά πάντα, ίσως μένει τόσο μακριά για να έχει αξία το να στείλεις εκεί κάποιον σε τυχόν εκνευρισμό σου. Δεν λέω πως είναι σωστό αλλά σε μία κοινωνία που δεν υπάρχουν πλέον αξίες, το μπινελίκι πρέπει να κρατάει την σημαία ψηλά.

Αγαπητέ τιτανομέγιστε αυστραλοπίθηκε μια ερώτηση, γιατί όλοι οι άνδρες ζητούν επιβεβαίωση και μόλις καταλάβουν ότι το γκομενάκι κόβει φλέβα για πάρτη του, την κάνει με ελαφρά;
Σοφία
Ε οχι ρε μ@λ@κ@ μου. Τι γίνεται εδώ; Αλήθεια; Δηλαδή υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι η επιβεβαίωση είναι αντρικό σπορ; Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω Σοφία αλλά νομίζω πως κάνεις κάτι λάθος. Η επιβεβαίωση ήταν και θα είναι όπλο της γυναίκας. Δεν λέω και ο άντρας την ζητά αλλά δεν του φτάνει. Θέλει να πάρει σεξ στο τέλος της μέρας. Χωρίς αυτό δεν θα βάλει την κατάκτηση στο παλμαρέ του και προφανώς δεν επιβεβαιώνεται στο 100%. Η γυναίκα δεν δίνει τόσο βάση στο σεξ και η λεκτική επιβεβαίωση της φτάνει. Έχω δει γυναίκες να βγαίνουν Σάββατο βράδυ μόνο και μόνο για αυτό. Είναι και ο βασικός λόγος αυτής της γνωστής καραμέλας ότι εμείς οι άντρες έχουμε φλωρέψει και δεν την πεφτουμε πια. Είναι γνωστό πως στο πέσιμο κορδώνεστε στο έπακρο, κάτι που αποτρέπει τον γύπα από το καμάκι του.
Ρε συ πίθηκε, μπορείς να μου πεις τι πάει να πει η φράση <<στάνταρ επιλογή>> ;
Πάνος
Χμμμ. Ωραία η ερώτηση σου οπαδέ μου αλλά μου αποκρύπτεις κάποιες πληροφορίες που είναι σημαντικές για να δοθεί μια ικανοποιητική απάντηση. Πρέπει να ξέρω πως έχει ειπωθεί ακριβώς η φράση και σε ποια στιγμή. Με την σοφία που με διακατέχει, μπορώ να δώσω 2 ερμηνείες. Υπάρχει η οπτική, η κορασίδα να το είπε για να δηλώσεi πως έχει τον στρατιώτη μας δεδομένο. Κακό αυτό. Δεν το θέλουμε. Υπάρχει όμως και η δεύτερη οπτική, η αισιόδοξη, στην οποία η κορασίδα ήθελε να δηλώσει την έλξη της από τον γύπας μας, κάθε φορά που τον βλέπει. Μυρίζομαι κανόνι όμως, μην σου λέω μ@λ@κιες.

Αυστραλοπίθηκε λένε πως αν σε φτύσει καμήλα είναι γρουσουζιά. Εμένα που με έγλυψε στη γάμπα ισχύει κάτι σχετικό;
Λία
Λια μου καλησπέρα. Ναι και εγώ έχω ακούσει την παροιμία με το φτύσιμο της καμήλας, καθώς είναι ιδιαίτερα γνωστή. Σαν ύπαρξη όμως, μου αρέσει να κοιτάω πίσω από το νόημα και αναζητώ την ουσία της κίνησης αυτής. Μήπως το γλύψιμο της γάμπας ήταν κάτι διαφορετικό από αυτό που εσύ κατάλαβες; Μήπως ήταν ένα είδος ερωτικού καλέσματος; Οι άντρες εντυπωσιάζονται από το πέρα δώθε των γλουτών της γυναίκας, ενώ περπατάει, οι γυναίκες εντυπωσιάζονται από την επιβλητική εμφάνιση του αντρός, έτσι λοιπόν η καμήλα μας, που για την οικονομία της συζήτησης θα την ονομάσουμε Μπάμπη, μαγεύτηκε από την γάμπα σου και προέβη σε αυτή την κίνηση.
Ρε Μπελε, γιατί το μάτι των αγοριών παίζει τόσο πολύ; Και γιατί μετά από 2 δευτερόλεπτα, ξεχνάει ό,τι είδε;; Και γιατί οι κοπέλες δεν το αντέχουν αυτό;; Και γιατί νομίζουν ότι τις συγκρίνουμε συνέχεια; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ Ο MVP ΤΟΥ ΠΑΟ;;
Κωνσταντίνος

 

Κώστα μου για αρχή δεν θέλω να μου αγχώνεσαι. Το μάτι των αγοριών παίζει πολύ γιατί είναι μαθημένο να μπανίζει το ωραίο. Ξεχνάει ότι είδε, καθώς μετά μπανίζει κάτι άλλο, πιο ωραίο από το προηγούμενο. Οι κοπέλες δεν το αντέχουν αυτό, καθώς ζητούν την μοναδικότητα στο μυαλό του αντρός. Δεν μπορούν να δεχτούν ένα αθώο μπάνισμα και επειδή είναι τιγκαρισμένες στις ανασφάλειες, νομίζουν εσφαλμένα ότι τις συγκρίνουμε. ΌΣΟ για το τελευταίο σου ερώτημα δεν έχω κάτι να πω. Εντάξει ζοριστήκατε αλλά περάσατε πια στο τοπ 16.

Μαγαζάκι που να παίζει αυστηρά μόνο Bootstroke, Agnostic front και έτσι;
Άλεξ
Χμμμ. Εντάξει τώρα, έχουν περάσει χρόνια που για να πιω ποτό έβγαινα να ακούσω τέτοια μουσική. Από το λύκειο νομίζω. Είμαι περίεργη προσωπικότητα, γιατί από μικρός έχω αλλάξει πολύ. Φόραγα μόνο μαύρα ρούχα συνέχεια, είχα αφάνα μέχρι την πρώτη λυκείου και πλακωνόμουν με την πρώτη ευκαιρία. Ωραία χρόνια. Λοιπόν, Fox στο Γκάζι, ξεκάθαρα. Μαγαζάρα.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Καρεμπέ ήταν άρχοντας και στο δεύτερο έπεσε. Μπορείς να μου πεις τον λόγο;
Κυριάκος
Πιστεύω ότι αυτό έγινε, από την στιγμή που μπήκε ο Τζιοβάνι. Μήπως έχουν κόντρα τα παιδιά και πάνε πίσω την ομάδα.
Ωωωωω μέγιστε, τρανέ και διάσημε – για τη σοφία σου – Αυστραλοπίθηκε. Σώσε με φοβερέ τύπε, είμαι σε δίλημμα. Να πάρω 2999 ευρώ MacBook Pro για τη δουλειά μου (που το έχω ερωτευτεί) ή να τα χαλάσω σε ταξιδάκι αναψυχής στο εξωτερικό το χειμώνα; FYI: Δουλειά έχω, γυναίκα δεν έχω για το ταξιδάκι…!!!
Πάνος
Ρε ερωτήσεις είναι αυτές που μου κάνετε; Τόσα άρθρα έχω γράψει ρε γαμώ το. Δεν έχετε μάθει τίποτα. Γυναίκες δεν θα έπρεπε να μπαίνουν καν στην κουβέντα. Θα χαλάσεις τσάμπα λεφτά, θα σε βάλει και στο τριπάκι να την κερνάς γιατί πάνω από όλα είσαι ιππότης και μέχρι το τέλος των διακοπών θα έχεις μείνεις ρέστος. Άσε που είσαι και κλασσικός γκαντέμης άντρας, που στις διακοπές η κοπέλα του θα έχει περίοδο. Θα πρότεινα να πάρεις το MacBook Pro. Θα μπορείς να βλέπεις ταινίες πορνό σφαιράτος. Δεν θα κολλάει καθόλου.

 

Αυτές ήταν η τοπ ερωτήσεις της πρώτης φοράς. Ελπίζω να σας έδωσα τα φώτα μου. Σας υπόσχομαι πως μετά από τις διακοπές των Χριστουγέννων θα το ξανακάνουμε. Σας φιλώ και να αναμένετε Χριστουγεννιατικό χτύπημα.

Αυστραλοπίθηκος

 

 

Σχόλια