To LiverpoolFans.gr ιδρύθηκε το 2010 από τον Σιδηρά Νικόλαο με μοναδικό σκοπό την εκπλήρωση του ονείρου του, όπως λέει και ο ίδιος: να υπάρχει έγκυρη διαδικτυακή ενημέρωση για την ποδοσφαιρική αυτή ομάδα στους Έλληνές της οπαδούς αλλά και να γίνεται μια κουβέντα περί αυτής μέσα στο διαδίκτυο. Στη συνέχεια μαθεύτηκε, και πλέον αριθμεί περισσότερα από 5.000 μέλη, πολλά από τα οποία ενεργά.

Εμείς συνομιλήσαμε με  τον founder, αλλά και 2 ακόμη μέλη του LiverpoolFans.gr ώστε να σας δώσουμε κάποιες πληροφορίες για την σελίδα αυτή, να μάθουμε πώς εξελίσσεται η προσπάθεια αυτή, τι μέλλει γενέσθαι στη σελίδα αλλά και να πληροφορηθούμε και για  τη γνώμη τους για την αγωνιστική κατάσταση της Liverpool.

 

ΓΚ: Καλησπέρα boss. Ονομάζομαι Γιώργος. Θα ήθελα να μου πεις πότε ιδρύθηκε η σελίδα,  σε ποια κοινωνικά δίκτυα ή σελίδες μπορούμε να την βρούμε και με ποιο όνομα;

B: Καλησπέρα Γιώργο. Ονομάζομαι Σιδηράς Νίκος και είμαι ο ιδρυτής / εμπνευστής της ιστοσελίδας LiverpoolFans.gr. Η σελίδα δημιουργήθηκε τον Μάρτη του 2010 και ”σηκώθηκε” στο ίντερνετ κάπου στις 10 Μαρτίου. Ήταν αμέσως μόλις απολύθηκα από φαντάρος θυμάμαι. Την ιστοσελίδα τη δημιούργησα εγώ με μια μικρή βοήθεια από έναν καλό μου φίλο. Όλος ο σχεδιασμός είναι δική μου έμπνευση και ότι χρειαζόταν στην πορεία το διόρθωνα εγώ καθώς επίσης και όλα τα απαραίτητα έξοδα που προέκυψαν τα είχα αναλάβει εγώ εξ ολοκλήρου και μάλιστα σε μια περίοδο κρίσης και ανεργίας. Η ιστοσελίδα βρισκόταν σε δοκιμαστική λειτουργία μέχρι το τέλος του καλοκαιριού όπου και τελείωνε η προετοιμασία της ομάδας. Η σεζόν 2010-2011 λοιπόν ήταν υπό δοκιμή, δεν λειτουργούσε κανονικά ούτε και επίσημα γι’αυτό τον λόγο δεν δημιουργήθηκε άμεσα σελίδα σε κοινωνικά δίκτυα όπως το facebook και το twitter. Κατά την διάρκεια της χρονιάς είχα και τους πρώτους υποστηρικτές σε ό,τι αφορά την απασχόληση με την ιστοσελίδα. Η βοήθεια των καλών μου φίλων, Δήμου Μπελιακίδη και Χρήστου Γιάντσιου ήταν υπερπολύτιμη και τους ευχαριστώ θερμά.
Ήταν οι πρώτοι που είδαν το LiverpoolFans.gr. Το αγάπησαν με την καρδιά τους και με βοήθησαν από την πρώτη κιόλας ημέρα. Εκείνη την περίοδο αποφασίσαμε και δημιουργήσαμε και την σελίδα στο Facebook όπου είχε πολύ σημαντική απήχηση και από τον κόσμο. Θυμάμαι ότι είχε φτάσει περίπου 300 likes μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα και με την ιστοσελίδα να υπολειτουργεί καθώς όπως προείπα ήταν σε δοκιμαστική λειτουργία. Ήθελα να δω τι λάθη υπήρχαν, τι χρειαζόταν  για να τελειοποιηθεί και διάφορα άλλα ώστε να λειτουργήσει στο 100%.
Η χρονιά πέρασε με επιτυχία θα έλεγα, γιατί σιγά σιγά μαθεύτηκε και ολοένα αυξάνονταν  οι υποστηρικτές της προσπάθειας αυτής καθώς και τα likes στο facebook.  Σε αυτό λοιπόν το ξεκίνημα ήμουν μόνος σε ότι αφορά την ειδησεογραφία και την αρθρογραφία.  Αφιέρωνα κάπου στις 10 ώρες ημερησίως καθώς σαν στόχο είχα την συνεχή και έγκυρη ενημέρωση όλο το 24ωρο. Θυμάμαι τότε η ειδησεογραφία ανανεωνόταν ακόμα και τα ξημερώματα. Η συνεχής ενημέρωση ήταν ο πρώτος στόχος μου. Εκείνη την περίοδο άλλαζα τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας συνεχώς μέχρι να βρεθεί αυτό που ήθελα ώσπου κατέληξα σε αυτό που βλέπετε εσείς σήμερα. Θεωρώ πως ήρθε η ώρα όμως να ξανά αλλάξει το design του LiverpoolFans.gr σε κάτι πιο μοντέρνο και αγαπητό προς το κοινό.
Το LiverpoolFans.gr πλέον μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα μεγάλα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, το Twitter καθώς επίσης και στο Google plus με την ονομασία LiverpoolFans.gr.

 

ΓΚ: Πόσα views έχετε κατά μέσο όρο στη σελίδα σας, πόσα likes στο facebook και κατά μέσο όρο πόσα σχόλια στα  post σας;

B: Με ρωτάς για τα views;  Είναι δύσκολη η απάντηση. Έχουμε άλλη κινητικότητα όταν υπάρχουν αγώνες, άλλη όταν έχουμε περίοδο μεταγραφών και προετοιμασίας και άλλη κινητικότητα τις καθημερινές ημέρες όπου υπάρχει μόνο ειδησεογραφία και κουτσομπολιά. Αν θέλεις να σου πω αριθμό θα σου πω γύρω στις 4000 views κατά μέσο όρο και ξεπερνάνε τις 8000 τις ημέρες που έχουμε παιχνίδι. Στο Facebook έχουμε ξεπεράσει τα 5000+ likes και μάλιστα χωρίς καμία προώθηση ενώ τα σχόλια στα ποστ ολοένα και αυξάνονται. Υπάρχει μεγάλη απήχηση στον κόσμο και συμμετέχουν πάντα στον σχολιασμό. Εκφράζουν την άποψή τους και την γνώμη τους για το ποστ που θα δούν και μάλιστα είναι πολλοί αυτοί που συζητούν και μεταξύ τους κάνοντας διάλογο.  Πραγματικά είναι ένα πολύ ευχάριστο γεγονός και μια μεγάλη επιτυχία χάρη στην επιμελή προσπάθεια όλων των παιδιών που βρίσκονται σήμερα στο team του site.

 

ΓΚ: Για ποιο λόγο ίδρυσες τη σελίδα και τι σημαίνει για σένα;

B: Το LiverpoolFans.gr το ίδρυσα σαφώς από την αγάπη και την έντονη συμπάθεια που έχω για τον τεράστιο σύλλογο που λέγετε Liverpool.  Αυτό που ήθελα εξαρχής ήταν να φέρω πιο κοντά τους φίλους της ομάδας όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην αγαπημένη μας Κύπρο. Να σχολιάζουν μαζί την επικαιρότητα, να βλέπουν τους αγώνες, να εκφράζουν μεταξύ τους ελεύθερα την γνώμη και την άποψή τους καθώς επίσης και όσοι μπορούν να ταξιδεύουν στο Νησί και να παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα από κοντά. Σε αυτό το κομμάτι βοήθησε και βοηθάει πολύ ο σύνδεσμος φίλων της Liverpool στην Θεσσαλονίκη. Άριστη και έντιμη διαχείρηση του συνδέσμου από τα διοικητικά του μέλη και άψογη διαχείρηση των ταξιδιών στην Αγγλία. Ταξιδεύουν συνέχεια στο Anfield κάνοντας το όνειρο κάποιων οπαδών και φίλων της Liverpool πραγματικότητα.

Με ρωτάς τι σημαίνει για μένα το Liverpoolfans.gr;  Είναι μια απάντηση που χρειάζεται να μιλώ μέρες ολόκληρες για να σου το εξηγήσω. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ίδρυσα μια ιστοσελίδα αποκλειστικά για την αγαπημένη μου ομάδα και κατάφερα με την βοήθεια όλων των παιδιών να γίνει το site η καθημερινότητα των φίλων της Liverpool σε Ελλάδα και Κύπρο. Αντικειμενική και έγκυρη ενημέρωση γύρω από ότι συμβαίνει με τον σύλλογο γενικότερα, ακόμα και για την γυναικεία ομάδα. Γράφουμε τα πάντα για ότι συμβαίνει με την Liverpool σε καθημερινή βάση και δίνουμε την δυνατότητα σε όλους να εκφράσουν την άποψή τους και να ασκήσουν την δική τους κριτική για τους παίκτες, τον προπονητή αλλά και την διοίκηση συζητώντας μεταξύ τους ελέυθερα και στα πλαίσια ποδοσφαιρικής κουβέντας.

 

ΓΚ: Θεωρείς ότι η σελίδα έχει κάνει μεγάλη πρόοδο όλα αυτά τα χρόνια της ύπαρξής της; Αν ναι, ποιοι ήταν οι καθοριστικοί παράγοντες για αυτό;

Β: Ναι φυσικά. Έχει γίνει τεράστια πρόοδος και αυτό οφείλεται σε όλα τα παιδιά που ασχολήθηκαν με το Liverpoolfans.gr και τους ευχαριστώ θερμά, ακόμα και αυτούς που επέλεξαν να αποχωρήσουν. Η βοήθεια όλων είναι πολύτιμη. Έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ στο σύνολό μας.  Λειτουργεί περίπου 5 χρόνια και έχουμε έρθει σε υψηλό επίπεδο με πολύ κόσμο στο πλάι μας. Καθοριστικοί παράγοντες είναι η συνέπεια και αποφασιστικότητα όλων των παιδιών που ασχολούνται με το site καθώς επίσης και η αγάπη τους για την ομάδα. Έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια θέληση και υπομονή για κάτι πολύ μεγάλο. Στο ξεκίνημα ήμουν μόνος, όμως πλέον έχω δίπλα μου πολύ σημαντικά παιδιά όπως ο Σπύρος από την Κύπρο μας και ο Δήμος από την Θεσσαλονίκη που βρίσκονται μαζί μου από το ξεκίνημα μέχρι και σήμερα. Η στήριξη και η βοήθειά τους όλα αυτά τα χρόνια ήταν υπερπολύτιμη. Εύχομαι στο μέλλον να μπορέσω να τους το ανταποδώσω. Σήμερα έχουμε στο team πολλά παιδιά που είναι εξίσου σημαντικοί για την συνέχεια του έργου μας. Θέλω το site να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί και δεν θα σταματήσουμε αν δεν το πετύχουμε. Όλοι όσοι βρίσκονται σήμερα μαζί μου είναι πολύ καλά παιδιά και θα με χαροποιούσε ιδιαίτερα αν συνεχίσουν μαζί μου και τα επόμενα χρόνια με σκοπό να δημιουργήσουμε κάτι πολύ μεγάλο.

 

ΓΚ: Ποιοι είναι οι μελλοντικοί στόχοι και οι βλέψεις του LiverpoolFans.gr ;

Ένας μεγάλος στόχος μας έχει ήδη επιτευχθεί. Φέραμε κοντά τους φίλους της Liverpool σε Ελλάδα και Κύπρο. Όλοι μαζί σαν μια μεγάλη παρέα, σαν μια μεγάλη οικογένεια. Οι μελλοντικοί στόχοι είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Έχουμε ήδη δημιουργήσει ένα web radio το οποίο θα μπει σε εφαρμογή από την καινούρια χρονιά. Εκπομπές,  αναλύσεις, περιγραφές αγώνων και άλλα πολλά μέσω του ιντερνετικού ραδιοφώνου. Έχουμε ήδη στην διάθεσή μας την εφαρμογή του site και για smartphones. Έτσι ο καθένας έχει πάντα μαζί του την ιστοσελίδα, συνεπώς και την άμεση ενημέρωση. Υπάρχει επίσης επίσημο κανάλι στο Youtube. Ο τελευταίος μας στόχος όπου και θα ολοκληρωθεί το όλο project, είναι να δημιουργήσουμε μια web tv που θα λειτουργεί όλο το 24ωρο. Με αγώνες, συνεντεύξεις με ελληνικούς υπότιτλους, εκπομπές με ειδησεογραφία, διάφορες άλλες εκπομπές όπου θα ασχοληθούμε με την υποδομή του συλλόγου και με την γυναικεία ομάδα καθώς επίσης και μια εκπομπή όπου τον λόγο θα έχει ο κόσμος.

ΓΚ: Σε ευχαριστούμε πολύ! Καλή συνέχεια στην προσπάθειά σας!

 

 

Ακολουθεί η συνέντευξη με ένα παλιό μέλος της σελίδας, τον Αποστόλη!

ΓΚ: Καλησπέρα Αποστόλη. Πόσο καιρό είσαι στη σελίδα και τι σημαίνει πλέον για σένα;

Α: Καλησπέρα Γιώργο και ευχαριστούμε πολύ για αυτή τη συνέντευξη! Είμαι στο LiverpoolFans.gr από τα τέλη της Γ’  γυμνασίου, δηλαδή 4 χρόνια πλέον! Ήταν τελείως συμπτωματική η είσοδος μου στην ομάδα του site,  καθώς θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι αναζητούσα κάποια εικόνα στο διαδίκτυο όταν σε μια που βρήκα έπεσα πάνω σε λινκ του τότε αγνώστου Liverpoolfans. Τότε ξεκίνησαν όλα και η άνοδος της σελίδας είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Χαίρομαι πολύ που συνυπάρχω έστω και διαδικτυακά με τα παιδιά της ομάδας μας και είναι ευτυχία να βλέπεις ένα τόσο αθώο και ταπεινό, όπως ξεκίνησε, εγχείρημα, να φτάνει την κορυφή στον τομέα του.

 

ΓΚ: Ποιοι είναι οι λόγοι που σε οδήγησαν να υποστηρίζεις την Liverpool;

Α: Όλα ξεκίνησαν από τον μπαμπά. Ήταν Λίβερπουλ ο ίδιος από τη δεκαετία του ’80 και έπειτα και μου είχε περάσει διακριτικά το μικρόβιο. Ε μετά και το θαύμα της Κωνσταντινούπολης δεν ήθελε και πολύ για να γίνει η ομάδα της καρδιάς μου…

 

ΓΚ: Τι μερίδιο καταλαμβάνει η Liverpool στο φίλαθλο κόσμο της Ελλάδας, όπως αυτό φαίνεται από το διαδίκτυο;

Α: Όπως είχα διαβάσει και στο ίντερνετ μετά και απο σχετικό ρεπορτάζ που είχε γίνει, οι οπαδοί μας στην Ελλάδα κατέχουν την πρώτη θέση με ποσοστό κοντά στο 20%. Είναι πραγματικά πολύ θετικό στατιστικό και ευχόμαστε να ανεβεί και άλλο μελλοντικά.

ΓΚ: Υπάρχουν άλλες ελληνικές σελίδες σχετικές με τη Liverpool στο διαδίκτυο; Αν ναι, ποιος είναι ο λόγος που το Liverpoolfans.gr χαίρει τέτοιας αποδοχής;

Α: Φυσικά και υπάρχουν και είναι μάλιστα αρκετές. Αυτό σημαίνει ότι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Ωστόσο πιστεύω ότι όσο συνεχίζουμε τη σωστή και οργανωμένη μας δουλειά δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα, όχι μόνο να σταθεροποιηθούμε σε υψηλό επίπεδο, αλλά να ανέβουμε ακόμα περισσότερο! Νομίζω ότι έχουμε κάνει πολύ προσεκτική και καλή δουλειά και αυτός είναι ο λόγος που μας εμπιστεύονται και μας ακολουθούν όλο και περισσότεροι φίλοι.

 

10452300_882394678470727_7163793479420743076_n

 

ΓΚ: Υπάρχει κάποια ερώτηση που θα ήθελες να σου κάνω ώστε να την απαντήσεις;
Α: Χμ.. Περίεργη ερώτηση. Ενδεχομένως κάτι πιο αγωνιστικό; Ή μάλλον τι πιστεύω ότι φταίει στην πτώση της ομάδας και φέτος, αλλά και γενικά τα τελευταία χρόνια. Εντάξει προφανώς εξαιρείται η περσινή θαυματουργή σχεδόν σεζόν, αλλά γενικά είναι σαφές ότι η ομάδα μας δεν έχει την αίγλη και το κύρος που είχε κάποτε. Από την περίοδο που αποχώρησε ο Μπενίτεζ είμαστε αρκετά κατώτεροι των περιστάσεων. Μόνο έναν τίτλο τα τελευταία χρόνια, λίγα σπουδαία ονόματα προστίθενται στο ρόστερ και γενικά υπάρχει πτώση. Νομίζω τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχει η διοίκηση, η οποία νιώθω ότι αντιμετωπίζει την ομάδα καθαρά ως μια επιχείρηση και δίχως συναίσθημα. Νομίζω πως όσο συνεχίζεται αυτή η σχεδόν αδιάφορη στάση τους προς το σύλλογο, το όνομα και την ιστορία του, δύσκολα θα ξαναβρούμε το δρόμο μας. Μακάρι να κάνω λάθος.

 

Τελειώνουμε με μια συνέντευξη από ένα νεότερο μέλος, τον Santiago.

ΓΚ: Καλησπέρα Santiago. Ως νεότερο μέλος της σελίδας, τι είναι αυτό που σε παρακίνησε να συμμετάσχεις ως διαχειριστής σε αυτήν;

S: Γεια σου Γιώργο, καλησπέρα. Όλα ξεκίνησαν πριν 2 χρόνια, όταν είχα ξεκινήσει μία δικιά μου ανεξάρτητη σελίδα για τη Λίβερπουλ. Σε μικρό διάστημα με εντόπισε ένας εκ των παλιών του LiverpoolFans.gr, ο Δήμος. Παρακολουθούσε τη σελίδα μου μέχρι που έκανε κίνηση να μου στείλει μήνυμα. Είχε εκτιμήσει το υλικό μου και τη προσπάθεια μου. Τότε μου μίλησε για μία ομαδική δουλειά που γίνεται από νέα παιδιά και θα ήθελε τη συμμετοχή μου, πράγμα που αποδέχτηκα με ενθουσιασμό. Με χαροποίησε το ενδιαφέρον του.
ΓΚ: Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος ρόλος που έχεις αναλάβει στο liverpoolfans.gr, και αν ναι, ποιος και γιατί;

S: Φυσικά. Έχω αναλάβει το ιστορικό κομμάτι που έλειπε από τη σελίδα και όσο μπορώ προσπαθώ να το βελτιώνω. Είναι δύσκολο για μία σελίδα καθαρά ειδησεογραφική η προσθήκη ιστορικού περιεχομένου. Δηλαδή να σου δώσω να καταλάβεις, θεωρώ πως πρέπει σε μία τέτοια σελίδα να υπάρχει μία αρμονία μεταξύ των θεμάτων που αναρτώνται. Οπότε και θέλω να σκεφτώ νέες τεχνικές πως θα καταφέρω και θα προσθέσω όπως ακριβώς θέλω το θέμα που έχω αναλάβει. Κάτι που αισιοδοξώ να γίνει σύντομα, μέσω του blog.

ΓΚ: Ως ιστορικός του Liverpoolfans.gr λοιπόν, πες μας λίγα λόγια για τη Liverpool. Γιατί έγινες Liverpool και ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους είσαι περήφανος που υποστηρίζεις αυτήν την ομάδα;

S: Να πω την αμαρτία μου, αρχικά ήμουν υποστηρικτής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όχι κάτι φοβερό. Απλά, έτσι έλεγα… Έτυχε εκείνη τη περίοδο που ασχολήθηκα με το αγγλικό ποδόσφαιρο και όντας πιτσιρίκι στην ηλικία, η Γιουνάιτεντ να είναι παντού. Σε περιοδικά, σε φανέλες των κοντινών καταστημάτων της περιοχής μου, στο εξώφυλλο του FIFA το ’98 με τον Μπέκαμ κλπ. Η αλλαγή στρατοπέδου έγινε το 2003, όταν ένα παλικαράκι, συμμαθητής μου, μου έδωσε ένα βιβλιαράκι να διαβάσω κάποια πράγματα για τη Λίβερπουλ, την αιώνιο αντίπαλο. Ήταν ένα βιβλίο για το τρεμπλ του 2001 και τον Μάικλ Όουεν που είχε σηκώσει τη Χρυσή Μπάλα, είχε γίνει ένας εκ των αγαπημένων μου παικτών. Μάλιστα από πιο νωρίς, απ’ το Μουντιάλ του 2002.  Άρα έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να ακολουθήσω εν τέλει αυτή την ομάδα. Εκείνη την εποχή βλέπεις, το να είχες ίντερνετ ήταν λίγο δύσκολη υπόθεση. Οπότε έπρεπε να ξεκινήσω ένα ρομαντικό σαφάρι σε κάθε μαγαζί με περιοδικά για να βρω περισσότερα στοιχεία για αυτή την ομάδα. Ένιωθα σαν να κυνηγάω τον έρωτα της ζωής μου. Πράγμα που κατάφερα κι έτσι αποδείχθηκε!
Κάθε μέρα που ξημερώνει νιώθω όλο και πιο περήφανος για την ομάδα που υποστηρίζω εδώ και μία 12ετία. Όχι ιδιαίτερα για τους τίτλους, αλλά για την ιστορία και τους παίκτες θρύλους που έχουν φορέσει τη φανέλα. Μπορεί ακόμη να είμαι μικρός, μόλις στο 21ο έτος της ηλικίας μου, αλλά σε καθημερινή βάση μου αρέσει να ψάχνω και να μαθαίνω κάτι καινούριο για την ομάδα αυτή. Είναι απέραντος ο κόσμος της Λίβερπουλ. Για να το καταλάβει κανείς πρέπει να το ζήσει.

ΓΚ: Τι μερίδιο καταλαμβάνει η Liverpool στο φίλαθλο κόσμο της Ελλάδας, όπως αυτό φαίνεται από το διαδίκτυο;

S: Θα μπορούσα να πω, πως η Λίβερπουλ όπως το βλέπω από τη δική μου οπτική γωνία, διατηρεί ένα σεβαστό μεγάλο κοινό κάθε ηλικίας στην Ελλάδα. Πριν δύο χρόνια, βρισκόμουν στη Χίο και έτυχε με ένα φίλο, Λίβερπουλ και αυτός, να παρακολουθήσουμε το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε μία καφετέρια. Ένα θα σου πω. Καμιά σαρανταριά άτομα ηλικίας 12-60 έβλεπαν το ματς. Μόλις τρεις, πιτσιρικάδες στην ηλικία, ήταν Γιουνάιτεντ. Δεν το περίμενα να πω την αλήθεια. Μου προκάλεσε αμηχανία και ταυτόχρονα ανατριχίλα να ακούω γύρω μου συζητήσεις των παλιών για τα ένδοξα χρόνια του συλλόγου. Τώρα μετά τη περσινή σεζόν που βγήκαμε δεύτεροι στο πρωτάθλημα, πιστεύω πως αρκετοί νεαροί έγιναν Λίβερπουλ από μόδα. Έγινε βασικά μόδα. Αλλά ευτυχώς ο σύλλογος διατηρεί τέτοια εικόνα, πρεστίζ και ιστορία που δεν μπορεί να γίνει μόδα σαν τις Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι ας πούμε. Με απλά λόγια αν ο εκάστοτε πιτσιρικάς του καρφωθεί στο μυαλό να υποστηρίξει Λίβερπουλ, λίγα πράγματα να διαβάσει από το παρελθόν θα βαφτιστεί «κόκκινος» μέχρι το κόκκαλο. Κι αυτός είναι ο σκοπός μου στη σελίδα. Οι νέοι να μάθουν τι εστί πραγματικά Λίβερπουλ.

ΓΚ: Τέλος, τι σημαίνει το lLiverpoolfans.gr για σένα;

S: Τι σημαίνει… Χμμ. Εδώ με πιάνεις απροετοίμαστο. Δε θα πω οικογένεια, γιατί η οικογένεια είναι κάτι το ιερό που πολλές φορές απαρτίζεται από φίλους και προσωπικά, δεν έχω ακόμη γνωριστεί από κοντά με κανένα απ’ τα παιδιά. Μπορώ να πω σίγουρα όμως, πως σημαίνει μία πολύ όμορφη διαδικτυακή παρέα που ότι κάνει το κάνει με μεράκι και όρεξη και ευελπιστώ να είμαι μέλος της ομάδας αυτής για πολύ καιρό ακόμα.

ΓΚ:  Σε ευχαριστούμε Santiago!
Η διαδικτυακή τους σελίδα είναι η εξής: http://www.liverpoolfans.gr/
ενώ στο facebook θα τους βρείτε στην διεύθυνση: https://www.facebook.com/liverpoolfans.gr
Twitter: https://twitter.com/liverpoolfansgr
Google plus: https://plus.google.com/+LiverpoolfansGrOfficial/

 

 

 

Του Γιώργου
(εξωτερικός συνεργάτης του Frapress.gr)

Σχόλια