“Με φόντο τη διημερίδα καριέρας Job Fair Athens 15, που θα λάβει χώρα στις 12-13/05/2015 στο Περιστέρι, η φοιτητική ομάδα Co.Mv.o.S σε συνεργασία με την οργανωτική επιτροπή του Job Fair Athens 2015 διοργανώνουν τοπική εκδήλωση – ομιλία στη Θεσσαλονίκη με θέμα: “ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΙΕΣΗΣ “.

Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης, οι ομιλητές θα παρουσιάσουν, ο καθένας από τη δίκη του σκοπιά, πως αντιμετωπίζονται οι κρίσεις στη επαγγελματική καθημερινότητα αλλά και πως στο σημερινό σύνθετο περιβάλλον, οι επαγγελματίες επιτυγχάνουν να συνδυάσουν τα πολύπλοκα δεδομένα που παραλαμβάνουν προκειμένου να θέσουν προτεραιότητες και να λάβουν τις σωστές αποφάσεις. Επιπροσθέτως, οι ομιλητές θα μοιραστούν με τους θεατές προσωπικές τους εμπειρίες και συμβουλές, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης θα υπάρχει αρκετός χρόνος για ερωτήσεις από το κοινό.

 

Η τοπική εκδήλωση, θα λάβει χώρα την Παρασκευή, 24 Απριλίου, και ώρα 12:00 μμ στο Αμφιθέατρο «ΤΣΙΟΥΜΗΣ» της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, και η διάρκειά της θα είναι δύο (2) ώρες. Ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Γιάννης Μπουτάρης, Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης και επιχειρηματίας ενώ δίπλα του θα παραβρεθούν ο κ. Απόστολος Κρητικός, συνιδρυτής της SocialMind και υποψήφιος διδάκτορας του τμήματος πληροφορικής ΑΠΘκαι η κ. Χρύσα Πουρζιτάκη αναισθησιολόγος και λέκτορας στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ.Οι γνώσεις και η εμπειρία των διακεκριμένων ομιλητών, αποτελούν εξαιρετικά σημαντικές πηγές έμπνευσης και πληροφόρησης για τους νέους φοιτητές που προετοιμάζονται με σκοπό να ξεκινήσουν τη δίκη τους επαγγελματική σταδιοδρομία.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής της εκδήλωσης που θα βρουν στο FacebookEvent (https://www.facebook.com/events/1593078214280058/) όπως επίσης και να προσέλθουν εγκαίρως στο χώρος διεξαγωγής.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

 

ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 12:15
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ JobFair Athens 15 12:15-12:30
κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ- ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ 12:30-13:00
κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ- ΟΜΙΛΗΤΗΣ 13:00-13:20
κ. ΧΡΥΣΑ ΠΟΥΡΖΙΤΑΚΗ- ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ 13:20-13:40
ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 13:40-14:00
ΑΠΟΦΩΝΗΣΗ 14:00

ff

Το τμήμα επικοινωνίας της ομάδας Co.Mv.o.S,  η οποία αποτελεί οργανωτική επιτροπή Θεσσαλονίκης του Job Fair Athens, παραμένει στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση που αφορά στην παραπάνω εκδήλωση στο επίσημο mail:info.comvos@gmail.com».

Σχόλια