Ο ΑΡΧΕΛΩΝ διοργανώνει την Κυριακή 22 Φλεβάρη 2015 μια όμορφη γιορτή για παιδιά στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας, στο Κέντρο Διάσωσης Θαλασσίων Χελωνών για να αποχαιρετίσουμε μαζί τις απόκριες. Πρόκειται για μια εκδήλωση με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων μέσω ποικίλων δραστηριοτήτων, στην οποία συμμετέχουν όλοι!

Θα περιλαμβάνει ζωγραφική και κατασκευή χελωνομάσκας, ζωγραφική προσώπου (face painting) καθώς και διάφορα παιχνίδια για παιδιά. Μέσω της χαρούμενης και γιορτινής ατμόσφαιρας μέσα από το παιχνίδι, τη ζωγραφική και τη ψυχαγωγία δίνονται στα παιδιά ερεθίσματα για περιβαλλοντική ενημέρωση και ευαισθητοποίηση.

turtles 2

Την εκδήλωση οργανώνει η ομάδα των Ελλήνων εθελοντών του ΑΡΧΕΛΩΝ και απευθύνεται σε παιδιά σχολικής ηλικίας.

Ο ΑΡΧΕΛΩΝ οργανώνοντας για πολλοστή φορά αυτές τις εκδηλώσεις θα υποδέχεται ελεύθερα όλους τους φίλους της φύσης από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι με συνεχόμενο πρόγραμμα. Το Κέντρο Διάσωσης βρίσκεται επάνω στην 3η ΤΡΑΜ «Παλαιό Δημαρχείο».

Για πληροφορίες επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα: 210 8982600 και 210 5231342.

Σας περιμένουμε!!

Τι είναι ο ΑΡΧΕΛΩΝ;

Ο ΑΡΧΕΛΩΝ είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που ιδρύθηκε το 1983. Ασχολείται με τη διαφύλαξη των φυσικών πόρων και την καθιέρωση πρακτικών για την αειφορική διαχείρισή τους, τη διατήρηση του θαλάσσιου φυσικού περιβάλλοντος και των παράκτιων οικοσυστημάτων με έμφαση στις Θαλάσσιες Χελώνες.

Σχόλια