Η AIESEC είναι ο μεγαλύτερος, διεθνής, μη κυβερνητικός, φοιτητικός οργανισμός στον κόσμο, με παρουσία σε 125 χώρες και 2400 Πανεπιστήμια, ενώ αριθμεί πάνω από 90.000 μέλη.

aiesec_logo

Στην Ελλάδα υπάρχει σε 7 Πανεπιστήμια και αριθμεί πάνω από 400 ενεργά μέλη, πάνω από 3000 Alumnus από το έτος ίδρυσης της το 1960 και με συνεχής σταθερή αύξηση των αριθμών αυτών.

Σκοπός της AIESEC είναι να αναπτύξει τα μέλη της μέσα από τις εμπειρίες που θα τους προσφέρει και να τους παρέχει πολιτισμική και εργασιακή γνώση και κατανόηση, ενώ συγχρόνως τους δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξουν τα ηγετικά τους χαρακτηριστικά, δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα διεθνές δίκτυο από φορείς αλλαγής που στόχο έχουν να φέρουν ένα θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία.

Η AIESEC έχει ως όραμα την Ειρήνη και τη Μεγιστοποίηση των Ανθρωπίνων δυνατοτήτων μέσα από την ενδυνάμωση των νέων ανθρώπων, και κυρίως φοιτητών. Και το πετυχαίνει αυτό μέσω των δραστηριοτήτων της, που έχουν στόχο να γεφυρώσουν τις διαφορές μεταξύ των ανθρώπων και να αυξηθεί η διαπολιτισμική κατανόηση.

Eπισκέψου το site ή κάνε like στη σελίδα στο Facebook AIESEC Greece, για να μάθεις πώς μπορείς να συμμετέχεις στον οργανισμό, και να γίνεις φοιτητής in ACTion.

Σχόλια