Στη Στήλη Τι Νέο Παίζει θα βρείτε τις εξής κατηγορίες:

Ο κόσμος της τεχνολογίας και της επιστήμης στα χέρια σου. Όλες οι εξελίξεις στον χώρο του software και του hardware, νέα προϊόντα και ειδήσεις από τον χώρο της τεχνολογίας. Με ανταποκριτές σε NASA και CERN αντίστοιχα δε μπορούμε παρά να δηλώνουμε και να είμαστε εξαιρετικά αντικειμενικοί στην υποκειμενικότητά μας.

Μάθε τα πάντα για τα videogames! Τα αυτιά και τα μάτια μας είναι ανοιχτά για όλες τις νέες κυκλοφορίες. Δε ξεχνάμε όμως και ότι πήγε καλά. Εδώ θα βρεις παλιά και νέα reviews παιχνιδιών που τα σπάνε!

Για κάθε παιχνίδι που παίζεται πάνω σε ταμπλό: με σκοπό την διασκέδαση, τις γνώσεις ή την νοητική άσκηση. Μάθε τα μυστικά τους εδώ! Μάζεψε την παρέα σου και μύησέ τους στο καινούργιο παιχνίδι για το οποίο μόλις διάβασες.

Απίθανες χειροποίητες κατασκευές με μηδενικό κόστος. Τα παλιά και άχρηστα αντικείμενα στο σπίτι μας αποκτούν ξανά αξία με διάφορους τρόπους! Βγάλε το Black&Decker από το συρτάρι και αξιοποίησέ το για να δημιουργήσεις την καινούργια σου ραφιέρα, το νέο σου γραφείο και ότι άλλο εσύ σκεφτείς. Συνοδοιπόρος η στήλη μας αυτή που λειτουργεί ως οδηγός επιβίωσης.

Στη Στήλη Τι Νέο Παίζει συμμετέχουν συνολικά 5 αρθρογράφοι από το Youth Cultural Community του Frapress.

Το top10 των άρθρων του Frapress για τη Στήλη Τι Νέο Παίζει:

  1. Android παιχνίδια για τον Νοέμβριο

  2. Videogames: Back to School Edition

  3. Κρέμασε το, φώτισε το!

  4. DIY: μια αυστηρά ανδρική υπόθεση #not

  5. Ασφαλές μαγείρεμα στο camping.

  6. Κατασκευές από σωλήνες; Γιατί όχι..

  7. Γιατρέ μου, τα βλέπω όλα V-shaped!

  8. TEKKEN 7 PREVIEW

  9. Τί νιώθει η DIYer Ελενίτσα όταν φωνάζει “Εύρηκα”;

  10. To πιο cool ή παράνομο DIY Project που είδαμε μέχρι τώρα!

Σχόλια