βατμανΧριστούγεννα: η πιο όμορφη γιορτή. Όλα λάμπουν, βλέπεις παντού χαμόγελα, η ψυχολογία φτάνει στα ύψη. Οι δρόμοι γεμίζουν, γίνονται πιο φωτεινοί, οι στεναχωρημένοι άνθρωποι δημιουργούν ελπίδες και αφήνουν τα προβλήματα στην άκρη, οι φοιτητές γυρνάνε σπίτια τους και όλα πλέον μοιάζουν πιο οικογενειακά! Τρως τα απίστευτα γλυκά, δικαιολογείς τα λίγα παραπάνω ψώνια που θα κάνεις, το τζάκι παίρνει άλλη αξία, βγαίνεις περισσότερο, συγχωρείς πιο εύκολα. Τέλος πάντων για να μην τα πολυλογούμε, όλοι γίνονται καλύτεροι άνθρωποι και γαληνεύουν! Και μιας που μιλάμε για ανθρωπισμό, άνθρωποι δεν είστε και εσείς; Αδυναμίες δεν έχετε; Χαιρόμαστε που είμαστε μια από αυτές! Για αυτό θα μας διαβάζετε και τα Χριστούγεννα… Δεν ακούμε κουβέντα. Και γιατί δεν ακούμε κουβέντα; Γιατί πολύ απλά θα σας παραθέσουμε πιο κάτω μερικούς μεν αλλά πολύ σοβαρούς δε λόγους, για να συνεχίσετε να είσαστε μαζί μας και τις γιορτινές μέρες.

 

Ξεκινάμε λοιπόν!

  • Χτυπάει το τηλέφωνο πρωί-πρωί κατα τις 12:00μμ και στη γραμμή είναι το μωράκι σου. ”Ξύπνα καρδούλα μου να πάμε για δωράκια”! Θα πάρεις τα μαγαζιά πόρτα-πόρτα, θα δοκιμάσεις τα πάντα, θα της πληρώσεις τα πάντα, ε κάποια στιγμή με τόσες τσάντες στα χέρια δεν θα αντέξεις άλλο βρε αδερφέ. Θα λυγίσεις και θα ξαποστάσεις στο πρώτο σκαμπό-σκαλί που θα βρεις μπροστά σου! ”Μωρό μου έλα πήγαινε μέσα εσύ να πάρω μια ανάσα”!ΨΩΝΙΑ
    Πολύ καλά θα κάνεις, φίλε μου. Το αξίζεις! Παίρνεις το κινητό μπαίνεις στο Frapress.gr και μαθαίνεις ποια είναι τα τελευταία νέα της επικαιρότητας τις 3 αυτές μέρες που βρίσκεσαι στους δρόμους με το γκομενάκι  για ψώνια!
  • Τη παραμονή,  θα χτυπάνε τα κουδούνια από τις 9.00 το πρωί! Τα γλυκά παιδάκια θα σε πρήξουν όπως κάθε χρόνο με τα κάλαντα, οπότε πάει τον έχασες τον ύπνο σου. Τι θα κάνεις όσο θα πίνεις τον καφέ σου να ανοίξει το μάτι και να περάσει η ώρα σου για να δεις τους φίλους σου; Λέω να χαζέψεις στο frapress.
  • Όπως κάθε Χριστούγεννα έτσι και φέτος -τηρώντας τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις-  θα υπάρχει το κλασσικό πρόβλημα της παρέας. Δεν θα ξέρετε που να πάτε, ο καθένας θα λέει τα δικά του και δεν θα συνεννοείστε για κανένα λόγο. Δύο είναι τα ενδεχόμενα. ‘Η θα πάτε κάπου που θα έχει προτείνει ένας φίλος (και κάποιος άλλος δεν θα θέλει) ή θα τα επικρατήσει η πιο λογική λύση, να πάτε κάπου που δε θα έχει ξαναπάει κανένας. Μπαίνεις που λες στο frapress στην στήλη βγες έξω και θα βρεις έναν προορισμό κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τα δικά σου, αλλά και της παρέας σου. Οι φίλοι θα ευγνωμονούν εσένα και εσύ εμάς ”χα”!

  • Η δικιά σου/ ο δικός σου, η μαμά σου/ο μπαμπάς σου..κάποιος τέλος πάντων λατρεύει τα βιβλία! Είναι πιο cultural τυπάκι βρε παιδάκι μου και εσύ θέλεις να του πάρεις δώρο ένα βιβλίο… Ναι δική σου η επιλογή, αλλά για πέρνα μία βόλτα από το frapress να δεις τις κριτικές μας και τι σου προτείνουμε!

  • Αγόρια ξέρετε τώρα πως είναι αυτά… Θα βγείτε με την παρέα σας, θα βγείτε με την κοπέλα σας τις διπλάσιες φορές και θα βγείτε και με την παρέα της άλλες τόσες. Θα της χαλάσετε χατήρι (δημοκρατικά μιλάμε πάντα); Δεν νομίζω ! Θα τρελαθείτε στο έξω άρα όλο και κάποιο ματσάκι-αθλητικό γεγονός θα χάσετε και ο χρόνος για τηλεόραση θα είναι περιορισμένος! Και επειδή κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ…

    ΨΩΝΙΑ 2

    ...να ξέρετε πως εσείς κοιμάστε και η τύχη σας δουλεύει! Θα μπαίνετε στο frapress και τσάκ θα πηγαίνετε κατευθείαν στην στήλη αθλητικά!

  • Είστε τώρα και εσείς όπου ναι μεν θα κάνετε τα ψώνια σας και θα πιείτε τους καφέδες σας με φίλους στην πόλη, αλλά Χριστούγεννα και  Πρωτοχρονιά θα βρείτε στο τέλος τον τρόπο να αποδράσετε από το ”κλεινόν άστυ”. Μπείτε και εσείς frapress κατεργάρηδες! Έχουμε και ταξιδιωτικούς προορισμούς για όλα τα γούστα.

  • Οι καιροί είναι δύσκολοι μπορεί να μην έχουμε όλοι την οικονομική άνεση για ένα καλό δώρο αλλά σίγουρα έχουμε όλη την καλή θέληση. Όμορφο πράγμα το χειροποίητο. Μπαίνουμε πάλι στο frapress, στην κατηγορία Φτιάξτο μόνος σου και εντυπωσιάζουμε τους πάντες . Θα εκτιμηθεί τόσο πολύ το δώρο μας… Άλλωστε αφιερώσαμε χρόνο και το φτιάξαμε με αγάπη.

  • Τα Χριστούγεννα αγαπητοί μου, δεν είναι μόνο οι φίλοι. Είναι και η οικογένεια. Δεν αξίζει η μαμά και ο μπαμπάς μία βόλτα; Προφανώς σε κλαμπάκι δεν θα τους πας! Ένα θέατρο όμως; Ένα σινεμά; Μην ξαναλέμε τα ίδια. Μάλλιασε το πληκτρολόγιο… FRAPRESS!

     

  • Αυτές οι μέρες έχουν κάτι περίεργο. Όλοι γινόμαστε πιο ευάλωτοι και σκεφτόμαστε περισσότερο τον συνάνθρωπο μας. Αυτό βέβαια θα ήταν προτιμότερο να συμβαίνει κάθε μέρα του χρόνου και όχι μόνο τα Χριστούγεννα. Βοήθα λοιπόν το συνάνθρωπό σου που δεν μπορεί να χαρεί τις γιορτές τόσο όσο εσύ. Μην κλείνεις το τζάμι του αυτοκινήτου παραμιλώντας άσχημα. Αγόρασε και κάνα χαρτομαντιλάκι από το δρόμο. Θέλουμε να πιστεύουμε πως τόσο άρθρα κοινωνικοανθρωπιστικά που έχουμε ανεβάσει τόσο καιρό… δεν έχουν πάει χαμένα!

  • Είπαμε γιορτινές μέρες είναι, αλλά δεν είναι όλα πάντα τόσο ρόδινα. Μπορεί μέσα σε αυτό το διάστημα να σε παρατήσει το έτερον ήμισυ. Μπες στα αποφθέγματα για την αγάπη στο site μας και κλάψε με την ησυχία σου. Εσύ βάζεις τα ποτά και τα χαρτομάντιλα (που αγόρασες παραπάνω) και εμείς κάνουμε όλα τα υπόλοιπα. Για εσένα!

  • Κάπου εδώ μετά από τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, μετά από άπειρους καφέδες και ποτά, θες να μείνεις και μία μέρα σπίτι για ξεκούραση. ΟΚ θα δείς τηλεόραση, θα μιλήσεις στο τηλέφωνο για τα χθεσινά, θα μπεις facebook, instagramm, twitter και μετά τι; Νιώσε δημιουργικός, γράψε ένα άρθρο για ότι θέλεις και σε απασχολεί και στείλτο μας να το δημοσιεύσουμε!

  •  Και επειδή όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, φρόντισε να μη ξεχάσεις και εσύ πως είσαι φοιτητής! Έλα να ξανά σοβαρευόμαστε… Μπες και ενημερώσου για τις ημερίδες του νέου έτους και για τα εκπαιδευτικά προγράμματα. Το frapress είναι πάντα ΕΔΩ… όποτε το πάρεις απόφαση. Ηρέμησε, σιγά-σιγά!

     

    Ότι και να κάνεις, όπου και να βρεθείς  στις χειμερινές και γιορτινές διακοπές σου, εμείς σου ευχόμαστε να περάσεις γαμάτα και να χαλαρώσεις! Για ότι άλλο χρειαστείς θα είμαστε πάντα δίπλα σου, Power to you…Vodaf εεεεεε FRAPRESS.GR

Σχόλια