Όπως ήδη ανακοινώθηκε, σήμερα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της νέας συσκευής iPhone από την Apple.

Ο Tim Cook παρουσίασε δύο διαφορετικές εκδοχές της νέας συσκευής, το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus. Η διαφορά που άμεσα μπορεί να προσέξεις ο καθένας είναι η διαφορά στα μεγέθη, με το iPhone 6 να έρχεται στις 4.7″ (ίντσες) και το μεγάλο αδελφάκι του στις 5.5″.

 iphone-screen

 

Με πάχος 6.9 χιλιοστά για το iPhone 6 και 7.1 χιλιοστά για το iPhone 6 Plus, είναι πιο λεπτό από ποτέ.

iphone-thin

 

 

Η πίσω πλευρά του iPhone 6 και του iPhone 6 Plus

iPhone back image

 

 

Νέας γενιά 64-bit επεξεργαστής Α8

iphone-processor

 

 

Μία νέα, βελτιωμένη iSight κάμερα ενσωματώνεται και υπόσχεται φωτογραφίες ακόμη καλύτερης ποιότητας.

iphone-camera

 

Συνεχίζοντας, η Apple παρουσιάζει τη δική της εκδοχή της ηλεκτρονικής πληρωμής “Apple Pay” δίνοντας τη δυνατότητα στους κατόχους των νέων συσκευών να πραγματοποιούν πληρωμές χωρίς χρήση πιστωτικής κάρτας, κάνοντας χρήση της τεχνολογίας NFC.

apple pay

 

Apple Watch

Στη συνέχεια της παρουσίασης παρουσιάστηκε το έξυπνο ρολόι της Apple, το Apple Watch, το οποίο έρχεται μαζί με το iPhone για να δώσει στους χρήστες τη δυνατότητα ακόμη μεγαλύτερης ευελιξίας και να τους επιτρέψει να κάνουν χρήση της συσκευής με έναν νέο τρόπο μη εφικτό ως σήμερα. Η έξυπνη συσκευή, μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο, υψόμετρο, πυξίδα καθώς και αισθητήρα παλμών της καρδίας και υπόσχεται να δώσει μια νέα οπτική στο πως γίνεται καταγραφή των δεδομένων αυτών, προσφέροντας στους χρήστες (και ιδιαίτερα στους αθλητές) στατιστικά σχετικά που τους ενδιαφέρουν.

Εκτός από τα παραπάνω βεβαίως, θα ενημερώνει το χρήστη για νέες ειδοποιήσεις στη συσκευή του ανεξαρτήτως εφαρμογής και θα γίνει η πρακτική λύση στο να ενημερώνεται κάποιος για κάθε τι νεο που ήρθε στο κινητό του, χωρίς να απαιτείται να δει τη συσκευή.

apple watch

iphone6 black and white

 

 

Το Apple Watch φορτίζει ασύρματα

apple watch wireless charger

 

Έρχεται σε 2 διαφορετικά μεγέθη (για γυναίκες και άντρες;)…

apple watch two sizes

 

…και έχει πολλές επιλογές!

apple watch straps

Σχόλια