Καλησπέρα αγόρια και κορίτσια. Σας έλειψα? Σίγουρα σας έλειψα, δηλαδή είμαι 100% positive που λένε και στο χωριό μου, την ξακουστή Προσύμνη Αργολίδας, ότι δεν αντέχατε λίγο ακόμα μακριά μου. Πολλοί ρωτούσαν με αγωνία που βρίσκεται ο Αυστραλοπίθηκος. Που είναι χαμένος επιτέλους?? Ενας μουσάτος φίλος μου είπε με στόμφο<<Σιγά και τι κάνει, πόσο καιρό έχει να γράψει πια?>>. Αυτός όμως, μόλις κατάφερε να βάλει σε μία τάξη τις  σκέψεις του , εμφανίζεται πάλι με κείμενο κόλαφο, που μόνο να σας συναρπάσει μπορεί.

Πόσες φορές έχετε βρεθεί για σωστό ποτάκι στο Γκάζι( γιατί τα σωστά ποτάκια γίνονται στο Γκάζι,Κυριακή βράδυ) και έχετε παρατηρήσει ότι κάποια νεαρά κορασίδα σας κοιτάει επίμομονα? Πολλές φαντάζομαι. Πόσες φορές έχετε βρέθει το θάρρος να πάτε να μιλήσετε στην κορασίδα αυτή? Πολύ λιγότερες φαντάζομαι. Μην σκάτε όμως. Ήρθε η ώρα να βρούμε λύσεις και σε αυτό το πρόβλημα. Πραγματικά είστε πολύ τυχεροί που έχω μπει στις ζωές σας, μέσα από τις οθόνες των υπολογιστών σας. Ατάκες, που στο ακουσμά τους, ωραία χαμόγελα πάγωσαν.Ατάκες απλές και άλλες που αποδεικνύονται σίγουρα λεφτά στην τράπεζα. Ατάκες που βοήθησαν να γίνει το αποφασιστικό πρώτο βήμα και άλλες που απομάκρυναν άτομα ακόμα περισσότερο απο τον επιθυμητό στόχο. Τέρμα όμως οι περιττές φανφάρες. Είμαι ο Αυστραλοπίθηκος και σήμερα θα αναφερθούμε στις ατάκες για καμάκι.

-Ο τουρίστας: Αποφάσισα να ανοίξω το κυρίως θέμα του κειμένου, με μία πολύ δυνατή ατάκα. Περπατάς σε κάποιον πολυσύχναστο Αθηναικό δρόμο και το παίζεις χαμένος. Δεν κατάγομαι από εδώ και δυσκολεύομαι να βρω τους δρόμους, σε τέτοιο ακριβώς στυλ. Καθώς περπάτας την εντοπίζεις. Μελαχρινή, ωραίο χαμόγελο και φοβερό κωλ…στυλ. Την πλησιάζεις, της λες όσο πιο γλυκα μπορείς<<Συγγνώμη, μπορώ να σου κάνω μία ερώτηση>> και περιμένεις να βγάλει το γυαλί της. Μόλις το κάνει της πετάς το <<Μήπως τυχαίνει να ξέρεις την όδο Μ’αρέσεις?>> Λες και το όνομα σου και είσαι κύριος.

Success Rate:  Δυσκολάκι η φάση δεν λέω. Σε καταλαβαίνω σου λέω μην σαστίζεις. Δοκίμασε το όμως. Το πολύ-πολύ να ξαναβάλει τα γυαλιά της και να φύγει. Στα αρχίδια μας. Μην ξεχάσω να αναφέρω πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τις φίλες αναγνώστριες.

Το χτύπημα του καθρέφτη: Δηλώνω από μικρό παιδί, πως έχω γεννηθεί για τα δύσκολα και επιμένω. Η διδαχή που θα παραθέσω παρακάτω ανήκει σε ένα από αυτά .  Χρειαζόμαστε μπόλικο ταλέντο, το οποίο χτίστηκε πάνω στα άσχημα άκυρα από ατάκες σαν και αυτή.  Σε αυτά τα παγερά <<Εεε.. Οκ>> και απότομη αλλαγή του βλέμματος. Μπαίνω όμως στο ψητό.Την εντοπίζεις ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλες μέσα στο κλαμπ, οπλίζεσαι με θάρρος και πηγαίνεις  να της μιλήσεις. Την ρωτάς πως θα ήταν το ιδανικό πέσιμο για εκείνη, με ωραίο τρόπο και λαμπερό χαμόγελο. Αυτή μπορεί να σου πει, μπορεί και να μην σου πει.  Αν δεν σου πει συνεχίζεις στον επόμενο στόχο, με άλλη ατάκα όμως, γιατί οι μεγάλοι παίκτες έχουν ποικιλία στο παιχνίδι τους. Αν σου πει, επιστρέφεις στην παρέα σου κύριος και μετά από δύο λεπτά, ξαναπηγαίνεις στο τραπέζι της, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες που σου έδωσε. Διακρίνω μία παγωμάρα πίσω από τις οθόνες σας, συνπιθηκιώτες και συνπιθηκιώτισσες.

Success Rate: Ναι το ξέρω. Είναι σαν ακούω αυτό το αναμενόμενο <<καλά μαλάκας είναι, με αυτό ρίχνεις γκόμενα??>>.Δύσκολη κατάσταση πάλι, δεν αντιλέγω. Με τον μεγάλο βαθμό δυσκόλια όμως παιδιά μου, χτίζεται ο χαρακτήρας για την επιτυχία.  Κάπου εδώ να δηλώσω, ότι για τις φίλες αναγνώστριες, αυτή η ατάκα δεν θα έπρεπε να είναι στο ρεπερτόριο τους.

-Έχω ένα μυστικό, κρυμμένο στης καρδιάς τα βάθη: Η επόμενη ατάκα, είναι παντός καιρού και τόπου. Μπορεί να χρησιμοποθηθεί στον δρόμο, στο ποτάκι, σε μικρή, σε μεγάλη και γενικότερα, όπου τραβάει η όρεξη σας. Έχουμε δει μέχρι στιγμής αποστολές, που χαρακτηρίσθηκαν εύλογα δύσκολες. Τι λέτε να δούμε και μία αυτοκτονίας? Είπα λίγο πριν, ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού. Προσπαθήστε την πρώτη φόρα που θα την ξεστομίσετε να είστε σε χώρο που θα υπάρχει αλκοόλ. Θα το χρειαστείς σίγουρα. Την προσεγγίζεις, πιάνετε την κουβέντα και όλα φαντάζουν ήρεμα και όμορφα. Εκεί που την έχεις υπνωτίσει με την γοητεία και την ομορφιά σου, κάνεις την χρυσή αλλαγή στις καθυστερήσεις και πετάς την ατάκα. <<Θα ήθελες να σου πω ένα μυστικό στο στόμα??>>.Νομίζω δεν χωράνε περαιτέρω αναλύσεις.

Success Rate:Γενικά είμαι αισόδοξο άτομο, όσον αφορά το πέσιμο αλλά θα χαρακτηρίσω τις πιθανότητες μηδαμινές. Η ατάκα θυμίζει το ανέκδοτο, που ένας καμικάζι αυτοκτονίας σκάει σε ένα μπαρ. Πολύ πιθανή η σφαλιάρα, λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το να σου φέρει το ποτό της καπέλο, γιατί θα πρέπει να αγοράσει άλλο, εκτός και αν την κεράσει τίποτα κανένας κλαρινογαμπρός. ΝΑΙ ΦΙΛΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από εσάς, με την προυπόθεση ότι στο τέλος θα κολλήσετε στο τέλος ένα <<αγόραρε>>.

Ο άνθρωπος που γύρισε από το κρύο: Άφησα για το τέλος μία ατάκα που από πολλούς έχει τον χαρακτήρα μύθου πλέον. Εκείνη που ξεχωρίζει τους άντρες από τα παιδιά. Εκείνους που μπορούν να φτάσουν τα όρια τους και να κάνουν την υπέρβαση.Δεν θέλω να συνεχίσω με τις πανυγηρτζήδικες δηλώσεις όμως. Έχεις εντοπίσει το θύμα και πλησιάζεις. Χωρίς να το περιμένει την ρωτάς <<Μήπως γνωρίζεις πόσο ζυγίζει μία πολική αρκούδα?>>.Η λογική λέει ότι δεν γνωρίζει και θα σου γνέψει αρνητικά, δίνοντας σου το έναυσμα να πετάξεις την εξυπνάδα σου. Με το πιο σίγουρο βλέμμα που μπορείς να διαθέσεις της λες<<Αρκετά για να σπάσει ο πάγος.>> Λες το ονοματάκι σου τρυφερά και είσαι έτοιμος. Μόλις έκανες μια νέα γνωριμία.

Success Rate: Τις πρώτες φορές που θα την δοκιμάσετε, σίγουρα θα φάτε κράξιμο. Μετά από λίγο καιρό θα διαπιστώσετε, πως με αυτό, το πυρηνικό όπλο της πολικής αρκούδας, έχετε πολλές πιθανότητες να γυρίσετε σπίτι με ένα τηλέφωνο παραπάνω στην λίστα επαφών σας. Θαυμάστριες των Λόγιων Κάφρων, μπορείτε και εσείς να την χρησιμοποιήσετε αβέρτα.

Αυτές ήταν κάποιες ατάκες, που σε ένα παράλληλο σύμπαν θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε λεφτά στην τράπεζα. Περίμενω στα σχόλια απο κάτω ακριβώς, τις δικές σας προτάσεις.

Αυστραλοπίθηκος

Πριν λίγες μέρες συζητούσα με μία πολυ καλή μου φίλη, η οποία τυγχάνει να έχει και πολυ αστείο επώνυμο. Η ίδια λέει πως υποδηλώνει και την αριστοκρατική καταγωγή της, όμως δεν την πστεύει κανένας και γελάει ο κόσμος. Στο θέμα μας όμως. Η συγκεκριμένη μου έβαλε ένα από τα πιο χοντρά <<χέρια>>, που μου έχουν βάλει ποτέ. <<Φέρθηκες πολύ σκληρά στο συγκεκριμένο άτομο>>, επαναλάμβανε με νουθετικό ύφος και έπινε τον φρέντο καπουτσίνο της. Όλη αυτή η συζήτηση που μου έκανε, με παρακίνησε να σκεφτώ αρκετά όταν έμεινα μόνος και κατέληξα στο συμπέρασμα που θα παραθέσω παρακάτω.

Είναι καλό να φέρεσαι σε κάποια άτομα σκληρά, ειδικότερα όταν το αξίζουν. Η διαδραστικότητα μας με άλλους ανθρώπους, επιβάλλει πολλές φορές να είμαστε αυστηροί μαζί τους και να μην τους χαρίζουμε κάστανο. Με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να τους βοηθήσουμε να διορθώσουν κάποιο ενδεχόμενο κακώς κείμενο στον χαρακτήρα τους αλλά και να τους ψήνουμε και ετοιμάζουμε στις συναναστροφές τους με άλλα άτομα.Όταν δε τα πρόσωπα αυτά έχουν κάνει και κάποια μαλακία, τότε επιβάλλεται να γνωρισούν ένα κακό πρόσωπο σας , ώστε να μην διανοηθούν να κάνουν ξανά το ίδιο πράγμα μελλοντικα. Μπορεί εκείνη την στιγμή να μην μπορούν να το αντιληφθούν, πιστεύοντας ότι πραγματικά είστε κακοί μαζί τους. Μακροπρόθεσμα όμως, μόνο καλό μπορεί να τους κάνει.

Υγ: Πέρασα μία περίοδο μακράς μου απουσίας μου από τα γραπτά. Το υπερφορτωμένο πρόγραμμα μου σε συνδυασμό και με την εξεταστική, που ήρθε και έδεσε, ομολογώ ότι με άδειασαν λίγο. Θέλω να γράφω, όταν έχω κάτι πραγματικά καλό και σε καμία περίπτωση να σας παρουσιάζω μετριότητες. Πότε δεν έδωσα σημασία στα likes, στα shares, και στο πόσοι με διαβάζουν. Αυτό που με ενδιαφέρει, είναι αυτοί που με παρακολουθούν να διασκεδάζουν και να τους αρέσει το εκάστοτε κείμενο. Αυτό είναι το πραγματικό παράσημο για μένα. Παρ’όλα αυτά οφείλω να κάνω πιο συχνά χτυπήματα. Το οφείλω σε έμενα και πάνω από ολα σε εσάς.

Υγ2: Τι ιστό υφαίνει μία αράχνη που φεύγει? Ιστό επανιδείν.

Υγ3: Χρόνια σου πολλά μάνα. Να τα εκατοστήσεις. Το ξέρω πως πραγματικά είναι δύσκολο να έχει κάποιος εναν γιο σαν και εμένα.

Υγ4: Προσπαθείτε να μου χαλάσετε γιορτές, γενέθλια, διακοπές και πολλά ακόμα, όμως θα σας κατουράω εις στον αιώνα τον άπαντα.

Υγ5: Τα λέμε σε λίγες μέρες με καλοκαιρινό κείμενο. Μέχρι τότε φιλάκια ρουφηχτά

Σχόλια