Είναι μέσα Μαρτίου και το εαρινό εξάμηνο σε όλα τα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, έχει ξεκινήσει. Σαν φοιτητής που σέβεται τον ευατό του, χτυπάς ένα πενταωράκι στην καφετέρια με τις περισσότερες γυναίκες στην σχολή σου. Έχουν ξεκινήσει και οι πρώτες λιακάδες, όλα δηλαδή είναι υπέροχα. Φορώντας τα μαύρα κλασσικά Ray Ban γυαλιά σας, ώστε να μην σας καταλαβαίνουν όταν μπανίζετε έναν ωραίο κώλο που περνάει, εσύ και το alter ego σου στην σχολή, συζητάτε  τα θέματα που σας ταλανίζουν για αυτό το εξάμηνο. Που θα πηγαίνετε για σωστά ποτάκια την Πέμπτη και την Κυριακή, ποιο γκομενάκι της σχολής έχετε βάλει στο μάτι, τι θα φάτε το μεσημέρι και άλλα ενδιαφέροντα. Ανάμεσα σε όλα αυτά θα πέσει και η ερώτηση << Μαλάκα με την εξεταστική τι θα κάνουμε?>>, η οποία θα απαντηθεί με το κλασσικό και σίγουρο <<Θα δούμε>>. Ο καιρός θα περάσει και θα φτάσετε 2 μέρες πριν την έναρξη της εξεταστικής. <<Μαλάκααααα τι θα κάνουμε, πως θα βγάλουμε την ύλη σε 2 νύχτες??>>., είναι το ερώτημα που πλανάται πάνω από τα κεφάλια σας. <<Ηρέμησε, έχω την λύση.>> η σίγουρη και κουλ απάντηση που αναπτερώνει τις ελπίδες και των δυο σας. Τι είναι αυτό το κάτι όμως, που λέει και η Καιτάρα η Γαρμπή, που θα σας βγάλει από το αδιέξοδο? Είμαι ο Αυστραλοπίθηκος και σήμερα θα μιλήσουμε για τα σκονάκια.

Η σκέψη πως έχω αρχίσει να γράφω αυτό το κείμενο με ερεθίζει υπερβολικά πολύ.Μην το παίρνετε στραβά αναγνώστες μου αυτό που λέω. Απλά από πολύ μικρός , ήθελα με κάποιο τρόπο να διαφθείρω την νεολαία. ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Σε μερικές αράδες λοιπόν, θα σας εξηγήσω με απλό τρόπο, πως πρέπει να είναι το σωστό σκονάκι. So it begins.

– Το σκονάκι το σωστό, δεν γράφεται πάνω σε μέρη του σώματος. Κανόνας ειδικότερα αφιερωμένος για γυναίκες, που κάνουν σκονάκι στα καλοσμιλευμένα και απαλά μπουτάκια τους..γαμώ το κερατό μου γαμώ,χάνω τον ειρμό μου κάθε φορά, τελοσπάντων. Το σκονάκι γράφεται από αρχαιοτάτων χρόνων πάνω σε ένα χιλιοστραπατσαρισμένο χαρτάκι, στο οποίο ίσα ίσα διακρίνεις τα γράμματα. Μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε.

-Το σκονάκι το σωστό στο γράφει γυναίκα. ΚΙ ΟΜΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ. Όχι μόνο θα κάνει καλύτερα γράμματα από εσένα, που πάνω στην πίεση του άγχους και του χρόνου θα μετρήσει πάρα πολύ υπέρ σου αλλά επίσης στο τέλος του, θα σου έχει γράψει κάτι του στυλ <<ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ>>, <<Θα σκίσεις>> και άλλα πολλά ζουζουνιάρικα, που σου ανεβάζουν στιγμιαία το ηθικό.

-Το σκονάκι το σωστό, ΔΕΝ γράφεται μία ώρα πριν την εξέταση. Χρειάζεται σωστή προετοιμασία , για να είναι αποτελεσματικό. Σε αντίθετη περίπτωση, θα προσπαθείς να βρεις την λύση των θεμάτων μέσα σε έναν αχταρμά, έχοντας ως αποτέλεσμα να πάρεις τα αρχίδια μου.

-Το σκονάκι το σωστό, όπως και η Ολυμπιακή φλόγα στην λαμπαδηδρομία, πάει από χέρι σε χέρι. Βοηθάς τον συμπαίκτη σου στην αντιγραφή,να πάρει πιο γρήγορα τις απαντήσεις και μειώνετε αισθητά τον κίνδυνο να σας ανακαλύψουν. Υπήρξαν πολλοί που δοκίμασαν να γράψουν το σκονάκι και να το εκφωνήσουν στον διπλανό τους αλλά απέτυχαν παταγωδώς. Προσοχή σε αυτό τον κανόνα, είναι χρυσάφι.

-Το σκονάκι το σωστό, όταν τελειώσεις μαζί του  και δεν σου είναι πια χρήσιμο, το πετάς.  Με τον ίδιο τρόπο που πετάς την καπότα, έτσι και αυτό. Εκμηδενίζεις τον κίνδυνο να σε ανακαλύψουν, μιας και ο Διάολος, όπως όλοι γνωρίζουμε, έχει πολλά ποδάρια. –

-Τέλος, το σκονάκι το σωστό, χρειάζεται και σωστό συμπαίκτη. Οι οδηγίες για την προετοιμασία και το τι θα κάνεις μετά την ολοκλήρωση της αντιγραφής είναι πολύ σημαντικές, όμως εξίσου σημαντική είναι και η συνεργασία σου με έναν πολύ καλό συμπαίκτη/συνσκονακιστή σε όλη την διαδικασία. Χρειάζεσαι κάποιο να ελέγχει τον χώρο και να εξακριβώνει την θέση του εκάστοτε επιτηρητή στην αίθουσα. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείς να αντιγράψεις με την ησυχία σου και να παραδώσεις άνετος την κόλλα σου στο τέλος.

Αυτές ήταν μερικές συμβουλές , για το πως κάνεις το σκονάκι να είναι σωστό. Όπως πάντα, όσοι θέλουν να συμπληρώσουν κάτι , μπορούν να το γράψουν στα σχόλια. Α.. τώρα που είπα σχόλια, θαυμάστριες μου, αν θέλετε τόσο πολύ να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μου και να με φασώσετε όπως λέτε στην Αποστόλου Πάυλου, μπορείτε να μου στείλετε προσωπικό mail. Αυστραλοπίθηκος

Υγ1: Ήταν κάποτε 2 μύγες, πάνω σε ένα χέρι. Ξαφνικά ρωτά η μία την άλλη <<Τι λέει, πως πάει??>>, λαμβάνοντας την απάντηση <<Καλά μωρέ, εδώ στον αγκώνα>>.

Υγ2:  Σταμάτησες τις φακές και άρχισες τα φασολάκια τώρα. Τι θα γίνει, εξήγησε μου.

Υγ3: Η λίστα έχει μεγαλώσει τόσο, που δεν χωράνε άλλα ονόματα πια.

Υγ4: Είχα ένα σημαντικό διάστημα να γράψω και μου λείψατε. Υπόσχομαι πως θα εμφανίζομαι πιο συχνά.

Υγ5: Το τραγουδάκι αυτή την φορά αφιερωμένο σε μερικούς κλάιν μάιν Σαλονικιούς. https://www.youtube.com/watch?v=eNbH8bjSP_w

Σχόλια